Isnin, 8 Ogos 2011

it's over , thanks darl :')

okayy guys , korangg taw kan yangg aku couple dgn mamatt ? alaa , budakk gemokk tuu .HAHA . okayy , now , kiteorg dahh overr . pftt!! . sakit hati sgt bile aku yangg ckp , kite break . kat dea . goshh ~~ serious aku tak nangis punn , sebabb , aku dahh agakk bende nihh terjadi , sbb , yelaaa , aku dah laa tarakk duitt maw topup . HARAPP kann dea jea topup then , call aku . HAHA . aku rase , dlm bnyakk kali aku dgn dea C P C P , aku yangg selalu call dea , aku yangg selalu mintak break , semua nyee aku laa , dea takk salahh papehpoenn~~ . kau kann LELAKI SEJATI~ . haha . WTF bebb~ . now , AKU SINGLEEEEEEE !` jyeahh bebehh . HAHA . ntahh smpaii bile laa aku boleh tahan kan kan ? rina single ? HAHAHAAHHAHA . memanggg LUARR BIASA laahhhh . haha . okayy dahh , malass nakk taip panjangg-3 ni . okay bye . iloveyouuuuuuuuu bebehh <3

Khamis, 4 Ogos 2011

S E N A N G [:

bile kau senangg , senangg betul kau lupe kat aku kan ipin? 
bile kau susahh , perghh~~ lagi senangg kau nakk cari aku kan ? 
bile kau dah ramai kawan , haihh --' , lagi senang kau nak lupe kat aku kan ?
kau dahh susahh , then takde kawan , bapak senangg gile kau nak cari aku kan ? 
kau senang nak cari aku sbb aku nii selalu ade depan mate kau , 
bile aku takde depan mate kau , HAHA --' FUCK OFF laa nakk ckp kau selalu teringat kat aku kan ? 

--------------------------
knp laa jd mcm nii kan ipin ? 
kan best kalau now , kite mcm  dulu-2 . 
kan best kalau now , aku dgn kau jea pegi mane-2 , takde org lain [: . 
kan best , kan best , kan kan kan ? . 

bilee dulu-2 tuu nakk dtg balik hahh ? 
aku tak suke mcm nih ipin , 
takya ckp banyak laa kan , 

AKU R I N D U KAU 

okaydahbye <3

Jumaat, 29 Julai 2011

beby domo [:



winkwink ^^ . 
finally , i get the domo **english TERUKK --' . evenn domo tuu kecikk . 
HAHA , adekk takk kesahh kakk (: . 
domo tuu orangg bagi . thhehe . 
post sbb nakk btaww psl domo jea .


okayydahhbyee~~

Khamis, 28 Julai 2011

4SRT RAWKK BEBEHH :)

okayy , class nii , memangg bestt gila (: . 
aku suke gila class nii <3 . 
takyaa ckp banyakk , tngukk jea laa gambar :)



left : asri (: kapten class 4SRT RAWKK <3
yangg sebelahh tuu--> iman :) . penyanyi jiwangg terbaikk <3


 okayy , muke aku buruk , ignore-kan jea .  --'
dari belakangg aku ke kanan , eafa , cheeah , eyka , atin , iera .
dudukk , jie , intan :) . 
lagi 4 org takde . 
snap , tikaa :)
 hari sukan , 
yangg nii depe jd gadis bunga mangga , 
left--> eafa , eyka , intan , iera , cg juria , jie , atin <3
 jie && eykaa <3
 class 4SRT RAWKK <3
 time katt bengkell , aku yangg dudukk mcm nak baring nii :)
**penadd
 HAHAHAH , sumpahh kelakarr gilee :D
nii time jamuann suke-2 4srt&5srt . 
saje-2 buadd makann-2 
left ---> iman , afiq , wan , halim , aiman , azri
 taraaa ^^ . 
intan&&iera <3
 aku dgn _______ <3
 open day <3 . 
kiteorg bukakkk geraii . 
hhaaha . muke asri stimm bhaii :DD
 sweetttttt couple <3 .
azri && ndek
bestiee foreverr laa <3
ndekk , iera , atin . 

---------------------

okayy , dahh abiss . ILOVEYOUUULIMAPULUHLIMA <3
OKAYYDAHHBYE
Terdapat ralat dalam alat ini