Khamis, 4 Ogos 2011

S E N A N G [:

bile kau senangg , senangg betul kau lupe kat aku kan ipin? 
bile kau susahh , perghh~~ lagi senangg kau nakk cari aku kan ? 
bile kau dah ramai kawan , haihh --' , lagi senang kau nak lupe kat aku kan ?
kau dahh susahh , then takde kawan , bapak senangg gile kau nak cari aku kan ? 
kau senang nak cari aku sbb aku nii selalu ade depan mate kau , 
bile aku takde depan mate kau , HAHA --' FUCK OFF laa nakk ckp kau selalu teringat kat aku kan ? 

--------------------------
knp laa jd mcm nii kan ipin ? 
kan best kalau now , kite mcm  dulu-2 . 
kan best kalau now , aku dgn kau jea pegi mane-2 , takde org lain [: . 
kan best , kan best , kan kan kan ? . 

bilee dulu-2 tuu nakk dtg balik hahh ? 
aku tak suke mcm nih ipin , 
takya ckp banyak laa kan , 

AKU R I N D U KAU 

okaydahbye <3

Terdapat ralat dalam alat ini