Isnin, 8 Ogos 2011

it's over , thanks darl :')

okayy guys , korangg taw kan yangg aku couple dgn mamatt ? alaa , budakk gemokk tuu .HAHA . okayy , now , kiteorg dahh overr . pftt!! . sakit hati sgt bile aku yangg ckp , kite break . kat dea . goshh ~~ serious aku tak nangis punn , sebabb , aku dahh agakk bende nihh terjadi , sbb , yelaaa , aku dah laa tarakk duitt maw topup . HARAPP kann dea jea topup then , call aku . HAHA . aku rase , dlm bnyakk kali aku dgn dea C P C P , aku yangg selalu call dea , aku yangg selalu mintak break , semua nyee aku laa , dea takk salahh papehpoenn~~ . kau kann LELAKI SEJATI~ . haha . WTF bebb~ . now , AKU SINGLEEEEEEE !` jyeahh bebehh . HAHA . ntahh smpaii bile laa aku boleh tahan kan kan ? rina single ? HAHAHAAHHAHA . memanggg LUARR BIASA laahhhh . haha . okayy dahh , malass nakk taip panjangg-3 ni . okay bye . iloveyouuuuuuuuu bebehh <3
Terdapat ralat dalam alat ini